About us

Eindelijk is het zover. Cosmo introduceert na 15 jaar diepgaand onderzoek het ‘My Inner Selfie’ gezondheidsplatform.

Cosmo is inmiddels meer dan een bedrijf geworden; het is een beweging. Een beweging die streeft naar een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de kennis en middelen om niet alleen het leven te verlengen, maar vooral om de kwaliteit ervan te verbeteren. Ons doel is om iedereen te laten floreren in gezondheid en vitaliteit.

Onze reis is er een van voortdurende innovatie en optimalisatie, gedreven door de wens om een diepgaande impact te maken op de gezondheid van mensen en atleten over de hele wereld. Tien jaar geleden werd de stelling dat de ‘reactieve ziekenzorg’ evolueert naar een ‘gezondheidszorg’ die voorspellend, preventief, gepersonaliseerd en participatief is, beschouwd als zeer speculatief. Tegenwoordig worden de kernelementen van die visie algemeen aanvaard.

Bij Cosmo empoweren we het individu met een persoonlijke strategie. We doorbreken de verwarring van vluchtige trends en algemene adviezen door ons te richten op wat echt werkt. Onze missie is ambitieus: het proces van ouder worden herdefiniëren. Dit doen we niet alleen; de steun van onze partners en klanten is onze drijvende kracht.

Met behulp van AI en geavanceerde algoritmen hebben we thuistests en op maat gemaakte gezondheidsproducten ontwikkeld. Deze stellen ons in staat om elke persoon te voorzien van de exacte voedingsstoffen die hun lichaam nodig heeft. Het is deze precisie die Cosmo onderscheidt en in staat stelt om een ware transformatie in gezondheid en welzijn te bewerkstelligen. Cosmo’s benadering leunt op ‘peer reviewed’ wetenschap om het optimale resultaat voor elk individu te berekenen via hun unieke menselijke en microbiële genexpressies. Onze aanpak, gedreven door data, is diep persoonlijk en laat generieke voedingsrichtlijnen, die iedereen over één kam scheren, achterwege.

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze spannende reis en van de opportuniteit om te investeren in jouw persoonlijke gezondheid met My Inner Selfie. Samen kunnen we de manier waarop de wereld denkt over ‘ziekenzorg’ doen evolueren naar ‘gezondheidszorg’ en banen we paden van ‘reactief’ naar ‘proactief’.

Scroll to Top