Screenings

Microbioom screening

Gut-biomics

Onze Gut-Biomics Screening is een volledige microbioomanalyse op basis van 3 verschillende stalen (stoelgang, speeksel en urine). We leggen de focus op het in kaart brengen van jouw darmflora. De data wordt vanuit een nutrigenomisch standpunt verwerkt, zodat we je kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw darmmicrobioom. Kies voor een gezonde darm en een vitaal leven!

Oral-biomics

Onze Oral-Biomics Screening is een volledige microbioomanalyse op basis van een speekselstaal, aangevuld met biomarkers uit 2 verschillende swabs (tong en wang). We leggen de focus op het in kaart brengen van jouw microbiële fingerprint in de mond. De data wordt vanuit een nutrigenomisch standpunt verwerkt, zodat we je kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw mondhygiëne. Kies voor een gezonde mond en een stralende glimlach!

Derma-biomics

Onze Derma-Biomics Screening is een volledige microbioomanalyse op basis van een speekselstaal, aangevuld met biomarkers uit 2 verschillende swabs (huid en zweet). We leggen de focus op het in kaart brengen van jouw huidflora. De data wordt vanuit een nutrigenomisch standpunt verwerkt, zodat we je kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw huidgezondheid. Kies voor een stralende huid en voel je goed in je vel!

Multiomics screening

Sport-biomics

Ontdek onze Sport-Biomics Screening, een volledige multiomics analyse op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). We bekijken de data vanuit een sportspecifiek (84 disciplines) standpunt, met oog op jouw prestaties. We kijken naar fysieke en mentale readiness, progressief trainen, blessurepreventie, optimale recovery en het circadiaans ritme. Kies voor de ultieme aanpak en haal het maximale uit je sportieve prestaties!

Power-biomics

Ontdek onze Power-Biomics Screening, een volledige multiomics analyse op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). We bekijken de data vanuit een cognitief standpunt, met oog op jouw dagdagelijkse prestaties. We kijken naar fysieke en mentale veerkracht, stressmanagement, prestatie en focus. Daarnaast nemen we ook je voedingsflow en recreatief sporten onder de loep. Kies voor de ultieme aanpak en haal het maximale uit jezelf!

Longevity-biomics

Ontdek onze Longevity-Biomics Screening, een volledige multiomics analyse op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). We bekijken de data vanuit een well-being perspectief, waarbij we onder meer kijken naar je biologische leeftijd, methyleringsprocessen in het lichaam en de optimale balans tussen gezond verouderen en genieten. Kies voor een gezonde toekomst en geniet van het leven!

Metabolic nutri-biomics

Wil jij jouw gezondheid naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze Metabolic Nutri-Biomics-screening, waarbij we een volledige multiomics analyse uitvoeren op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). We bekijken de data vanuit een nutrigenomisch standpunt met de focus op spijsverteringscomfort, fitheid en vermoeidheid, superfoods en antinutriënten, optimale slaap, stress en mentale veerkracht en gezond bewegen. Maak de keuze voor een holistische benadering en ontdek hoe je jouw gezondheidsdoelen kunt bereiken.

Post viral-biomics

Nog steeds last van dat Corona virus? Ontdek dan onze post viral-biomics screening, waarbij we een volledige multiomics analyse uitvoeren op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). De data wordt verwerkt met volledige focus op long-covid met als doel jouw immuniteit te gaan optimaliseren.

All-in screening

Full monty-biomics

Bij de Full Monty-screening combineren we alle multiomics screenings (sport-, power-, longevity- en metabolic nutri-biomics) om jouw gezondheid en levenskwaliteit te optimaliseren. Deze uitgebreide analyse omvat de analyse van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet) en bekijkt de data vanuit alle mogelijke hoeken.

Full sport-biomics

Wil jij jouw sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze Full Sport-screening, waarbij we een volledige multiomics analyse uitvoeren op basis van 4 verschillende stalen (stoelgang, speeksel, urine en zweet). We bekijken de data vanuit alle mogelijke hoeken om jouw performance te optimaliseren. Kies voor de slimme aanpak en bereik jouw ultieme doel!